به گزارش ميراث آريا(CHTN)، \"عليرضا پاشايي\" مدير اداره ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري شهرستان مراغه، با اعلام اين خبر گفت: در مرحله مقدماتي، 21 هنرجو در رشته‌هاي گليم‌بافي و جاجيم‌بافي آموزش ديدند و پس از آن نيز تحت آموزش تکميلي پيشرفته قرار گرفتند.

وي افزود: اکنون گليم‌بافي در مرحله‌اي قرار دارد که فارغ‌التحصيلان رشته‌هاي هنري براي تأسيس شرکت و رونق بازار و درآمد واشتغالزايي در اين زمينه باز يکديگر رقابت مي‌کنند.

پاشايي اشتغالزايي صنايع‌دستي در مراغه را از اولويت‌هاي برنامه‌ اين اداره دانست و اعلام کرد: درحال‌حاضر به‌دليل جمعيت کم، راه‌هاي صعب‌العبور و هزينه بالاي روستاها نمي‌توان مراکز آموزشي در آنها تأسيس کرد، اما سرکشي به کارگاه‌ها به‌شکل روزانه انجام مي‌شود تا در جريان مشکلات و پيشرفت‌هاي روستاييان هنرمند قرار گيريم.

مدير اداره ميراث فرهنگي، صنايع‌دستي و گردشگري مراغه ادامه داد: کارگاه توليد گليم و جاجيم در بخش خراجو واقع شده است، نه تنها افراد آن منطقه، بلکه صنعتگران روستاهاي اطراف را نيز تحت پوشش قرار داده است.

بنابراين گزارش، مراغه از قديمي‌ترين شهرهاي ايران و دومين شهر بزرگ استان آذربايجان است که نام قديمي آن مراغا يا ماراغا است که مهد گليم و جاجيم نيز به‌شمار مي‌رود.

M/R/112


انتهای پیام/

کد خبر 1386041429